Monipuolista ja vahvaa osaamista

Ydintiimillä on osaamista yhteensä yli 60 työvuoden ajalta visuaalisesta suunnittelusta, digitaalisesta liiketoiminnasta, markkinoinnista ja tekniikasta. Lisäksi Webulla on laaja verkosto eri osa-alueiden osaajia, joita käytämme projektikohtaisesti.

Juho Leikas

liiketoiminta, konsultointi

Juholla on monipuolinen työhistoria, niin toimittajan työstä, kuin myynnin ja markkinoinnin parista. Juho tuntee verkkosivujen sielunelämän ja digitaalisen näkyvyyden ja markkinoinnin antamat mahdollisuudet.

Henna Ihalainen

verkkosivut, some

Henna varmistaa, että verkkosivustoltasi löytyy kaikki tarvittava tieto, jotta potentiaalinen asiakas voi tehdä ostopäätöksen. Henna tuntee erityisesti Elementorin sielunmaiseman. 

Juhani Hodju

teknologia

Juhani hoitaa yrityksen pilvipalvelut ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen. Juhanilla on monipuolinen kokemus liiketoiminnan, tietojärjestelmien ja sovellusten kehittämisestä.

Maarja Kotkas

suunnittelu ja valokuvaus

Maarja on asiakkaidemme rakastama graafinen suunnittelija ja valokuvaaja. Maarja ottaa upeat kuvat, suunnittelee esitteet, logot, yritysten ja verkkosivujen visuaaliset ilmeet. Aina asiakkaan toiveet huomioiden.

Lähetä meille viestiä

Tarvitsetko yrityksellesi enemmän näkyvyyttä digitaalisissa kanavissa? Laita viestiä, perehdytään tilanteeseesi ja katsotaan kuinka voisimme auttaa.