Sosiaalinen media

Ole siellä, missä asiakkaasi ovat

Sosiaalinen media on tullut arkeemme jäädäkseen. Kanavien kirjo on laaja – Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest, TikTok ja niin edelleen. Vaikka kanavia on paljon ja ne poikkeavat kovasti toisistaan, niissä on myös yhtäläisyyksiä: niiden kaikkien avulla voit tavoittaa uusia asiakkaita ja voit saada tietää, mitä ihmiset ajattelevat yrityksestäsi.

Viesti asiakkaidesi kanssa

Sosiaalisen median kanavat ovat kaksisuuntaisia viestintäkanavia. Et siis voi vain yksisuuntaisesti tiedottaa, vaan muut käyttäjät voivat reagoida päivityksiisi, kommentoida maksullisia mainoksiasi, lähettää sinulle viestejä ja jättää arvosteluja yrityksestäsi. Sosiaalisen median kautta saat arvokasta tietoa siitä, mitä ihmiset ajattelevat yrityksestäsi. Positiiviset kommentit markkinoivat sinua eteenpäin, rakentavat palautteet auttavat sinua kehittämään yritystäsi paremmaksi.  

Kohdenna mainontaa 

Onko asiakkaillasi jokin asia, joka yhdistää heitä? Ovatko he kiinnostuneet jostain tietystä aihepiiristä, asuvatko he tietyllä alueella tai ovatko he samanikäisiä? Esimerkiksi Facebookilla on vuosien kokemus ja ymmärrys siitä, mistä kukakin heidän käyttäjänsä on kiinnostunut. He saattavat jopa tietää enemmän, kuin kyseinen käyttäjä itse tiedostaa- tai ainakaan haluaa myöntää :).

Edullinen keino saada lisää näkyvyyttä

Facebook-mainonta on varsin edullinen keino saada omalle asialleen uusia silmäpareja. Vuonna 2022 voit tavoittaa eurolla noin tuhat henkilöä. Budjetin voi määritellä itse, sillä summalle ei ole vähimmäis- tai enimmäismääriä.

C

Näy ja kuulu

Jos sinusta ei kukaan tiedä, ei ostojakaan tapahdu

Toiston merkitystä markkinoinnissa ei voi korostaa liikaa. Mitä useammin ja pitkäjänteisemmin jaksat tuoda omaa asiaasi esiin, sitä varmemmin se jää ihmisten mieleen ja saa asiakkaat luoksesi. 

Digikumppanista apua someen

Yrityksen sosiaalisen median hoitaminen vie yllättävän paljon aikaa. Digikumppanin ottaminen mukaan sosiaalisen median hallintaan säästää sekä aikaa, että voimia. Mitä enemmän yrityksesi käyttää erilaisia sosiaalisen median kanavia, sitä enemmän aikaa ja voimavaroja kuluu. 

Voit halutessasi ulkoistaa sosiaalisen median meille joko kokonaan tai osittain. 

Lähetä meille viestiä

Tarvitsetko yrityksellesi enemmän näkyvyyttä digitaalisissa kanavissa? Laita viestiä, perehdytään tilanteeseesi ja katsotaan kuinka voisimme auttaa.