WORDPRESS KOULUTUKSET

WordPress -koulutus

Tekeekö mainostoimisto tai muu ulkopuolinen toimija kaikki yrityksesi sisältöpäivitykset? Välillä asiat hoituisivat juohevammin ja edullisemmin, jos voit tehdä sisältöpäivitykset itse. Räätälöimme sinulle ja yrityksellesi oman koulutuksen ja ohjeet WordPress -sivustosi päivittämiseen.

Elementor

Elementor on erittäin suosittu ja käytetty työkalu WordPress -sivustojen rakentamiseen ja sisältöjen ylläpitoon. Voit tilata meiltä juuri sinulle räätälöidyn opastuksen ja koulutuksen Elementorin käyttöön.

Divi

WordPressin oma käyttöliittymä ei ole aina se helpoin tai toimivin. Divi -teema on yksi käytetyimmistä WordPress -teemoista ja sisältää visuaalisen työkalun sivujen rakentamiseen ja sisältöjen päivittämiseen. Koulutamme sinut ja yrityksesi henkilökunnan Divin ominaisuuksiin ja käyttöön.

Neuvonta, opastus ja ongelmien ratkominen

Välillä verkkosivujen kanssa tulee eteen ongelmia tai uusien ominaisuuksien tarvetta. Meiltä voit kysyä apua ja neuvoa yksittäiseenkiin asiaan.  Ota rohkeasti yhteyttä,  kysyminen ei maksa mitään, useimmiten voimme olla avuksi :).

C

Ota yhteyttä

Kiinnostaako koulutus tai neuvonta? Lähetä viesti, niin katsotaan yhdessä millaista apua tarvitsisit.