GRAAFINEN SUUNNITTELU

Logo

Logon tarkoituksena on tehdä yrityksestäsi tunnistettava ja muistettava. Hyvä logo on uniikki, kertoo jotain yrityksesi tarkoituksesta ja jää asiakkaan mieleen.

Käyntikortti

Luulitko, että käyntikortin ajat ovat jo ohi? Väärin! Käyntikortti on mainio keino jättää jotain sinusta asiakkaan taskuun. Uusi LinkedIn-kontakti unohtuu nopeasti, mutta käyntikortti voi parhaimmillaan palauttaa sinut mieleen vielä vuosienkin päästä. 

Graafinen ilme

Logon lisäksi yrityksesi graafinen ilme luo yrityksestäsi muistojäljen asiakkaan mieleen. Tyylikäs ja yhteensopiva graafinen ilme viestii ammattimaisuutta ja luotettavuutta. 

Roll-up

Roll-up on helposti mukanakulkeva mainosteline, joka voi koristaa messuosastoasi tai olla mukanasi yritystilaisuudessa. Monet käyttävät telineitä myös kiinteinä somisteina ja mainoksia yrityksensä tiloissa. Roll-up -juliste ei vie ylimääräistä tilaa ja on edullinen tapa tuoda tuote, tarjous tai yrityksesi tiedot näkyville. Meiltä saat niin suunnittelun kuin yksi- tai kaksipuoliset Roll-upit.  

C

Uskottavuus ja yritysilme

Ensivaikutelma on tärkeä

Aina välillä on hyvä miettiä millä kriteereillä itse valitset yrityksen, jolta tilaat tai ostat palveluja. Minkälaisen kuvan verkkosivut, esite tai käyntikortti yrityksestä antoi? Mikä herätti luottamuksesi? Miksi rohkaistuit yhteydenottoon?

Hyvä yritysilme on linjassa palveluiden ja tuotteiden kanssa, joita yritys tarjoaa. Se tukee ja antaa uskottavuutta, että yritys on luotettava ja osaa asiansa.

Graafisen suunnittelun hinnasto

  • Logon suunnittelu alk 700 € + alv 24%
  • Kaksipuolisen käyntikortin suunnittelu alk 200 € + alv 24%
  • Kevyt graafinen ilme 320 € + alv 24% (värimaailman ja fonttien määrittely, ohjeistus niiden käytöstä)
  • Graafisen suunnittelun tuntihinta 80 € + alv 24%

Lähetä meille viestiä

Tarvitsetko yrityksellesi enemmän näkyvyyttä digitaalisissa kanavissa? Laita viestiä, perehdytään tilanteeseesi ja katsotaan kuinka voisimme auttaa.