GOOGLE ADS MAINONTA

Hakusanamainonta

Google Ads on käytetyin verkkomainonnan muoto. Kaikkien tuntema hakusanamainonta näkyy Googlen hakutulosten yhteydessä joko ennen hakutuloksia tai niiden jälkeen. Hyvin tehty hakusanamainonta on useimmissa tapauksissa kaikkein tehokkainta ja edullisinta digimarkkinointia.

Kampanjat

Suunnittelemme ja toteutamme Google Ads -kampanjat. Jatkuvassa markkinoinnissa voit määritellä itse minkä verran haluat kuukausittain käyttää rahaa mainosbudjettiin.  Kampanjan voi aloittaa ja keskeyttää lyhyellä varoitusajalla. 

Hakusanatutkimus

Mitään mainontaa ei kannata tehdä hakuammuntana. Jos et ole 100 % varma millä hakusanoilla ihmiset etsivät verkosta tietoa palveluistasi, niin se kannattaa selvittää ennen mainonnan aloittamista. Meiltä saat hakusanatutkimuksen, jossa tarkistamme mitkä ovat  käytetyimmät hakusanat palveluidesi tai tuotteidesi yhteydessä.  Voimme tutkia myös millä hakusanoilla kilpailijasi löytyvät.  Hakusanatutkimuksen hinta on 300 € + alv.

Oppiminen ja raportointi

Hyvä ja toimiva Google Ads -markkinointi paranee ja tehostuu ajan mukana. Kampanjaa, sen mainoksia, hakusanoja, kohderyhmiä ja näkyvyysalueita kannattaa tarkentaa aina tulosten mukaan. Mitä paremmin kampanjaa seurataan ja muokataan, sitä paremmin ja edullisemmin se tavoittaa yleisöä. 

Raportoimme kampanjan tulokset aina kuukausittain.

C

Tuo palvelusi näkyviin

Helppo tapa saada näkyvyyttä

Google Ads on mainonnan muoto, jossa mainostesi näkyvyys pystytään määrittelemään hyvin tarkasti halutulle alueelle ja kohderyhmälle. Kun tarvitset näkyvyyttä ja huomiota palveluillesi, niin kysy meiltä apua. Suunnitellaan sinullekin toimiva ja tehokas mainoskampanja!

Mitä maksaa?

Tieto on valtaa kampanjan suunnittelussa. Sen vuoksi saat meiltä hakusanatutkimuksen ja ensimmäisen hakusanakampanjan rakentamisen yhteishintaan 400 € + alv.

Jos sinulla hakusanat ja kohderyhmät tiedossa, eikä hakusanatutkimus ole tarpeen, niin silloin ensimmäisen kampanjan tekeminen maksaa 250 € + alv. 

Jatkossa markkinointimme maksaa 100 € / kk + alv ja voit määritellä itse mainoksiin käytettävän kuukausibudjetin.

Lähetä meille viestiä

Tarvitsetko yrityksellesi enemmän näkyvyyttä digitaalisissa kanavissa? Laita viestiä, perehdytään tilanteeseesi ja katsotaan kuinka voisimme auttaa.