Älypuhelimella toimivat kotisivut

Responsiiviset WordPress-kotisivut

Verkkosivujen yhteydessä responsiivisuus tarkoittaa yhteensopivuutta ja mukautuvuutta. Responsiiviset sivut ovat mobiiliystävällisiä, myös älypuhelimissa ja tableteissa sujuvasti toimivia kotisivuja. WordPress-julkaisujärjestelmä on edistyksellisin ja koetelluin alusta responsiivisten sivustojen toteutukseen.

Paranna asiakaspalvelua

Responsiiviset sivut parantavat yrityksesi asiakaspalvelua. Helpon käytettävyyden ansiosta asiakkaasi voivat käyttää sivustoa eri päätelaitteilla ajasta ja paikasta riippumatta. Kun käyttökokemus paranee, yllätät asiakkaasi positiivisesti.

Responsiiviset sivut palvelevat kaikkia

Responsiivinen sivusto alusta lähtien

Responsiiviset kotisivut on helpointa toteuttaa heti sivuston rakennusvaiheessa.  Usein sivuston uusiminen on halvempaa kuin vanhojen kotisivujen muuttaminen responsiivisiksi. Samalla sivustolle voi lisätä sosiaalisen median painikkeet, blogin jne..

Paranna hakukonenäkyvyyttä Googlessa

Googlen yhtenä mittarina käytetään sivujen toimivuutta eri päätelaitteilla. Mobiilaitteilla hyvin toimivat kotisivut nostavat sivujesi sijoitusta Googlen hauissa ja antavat parempia hakukonetuloksia. Google Analytics on ilmainen työkalu, jolla voit seurata vierailijoiden käyttäytymistä sivustollasi.

Tee tulosta responsiivisilla kotisivuilla

Kustannustehokkaat kotisivut

WordPress on erittäin kustannustehokas työkalu rakentaa kotisivuja yritykselle. Sen avulla laajatkin kotisivut saa otettua nopeasti ja ongelmitta käyttöön. WordPress perustuu avoimeen lähdekoodiin, sillä on valtaisa kehittäjäyhteisö, eikä sen käytöstä peritä erillisiä lisenssimaksuja. WordPress tunnetaan myös helppokäyttöisyydestään, jonka ansiosta siitä on tullut myös maailman käytetyin blogialusta.

Ylläpito sivuston elinkaaren ajaksi

Jotta verkkosivu toimii moitteetta joka paikassa kaikilla selaimilla ja päätelaitteilla, sitä on päivitettävä säännöllisesti. Tietoturvan lisäksi versiopäivityksiä tarvitaan julkaisujärjestelmälle, sivuilla käytettyihin teemoihin ja sovelluksiin. Varmuuskopiointien avulla kaikki tiedot voidaan tarvittaessa palauttaa, ja HTTPS-suojaus takaa etteivät verkkosivuston kautta liikkuvat tiedot pääse ulkopuolisten käsiin.

Huolettomat kotisivut

Toteutamme yritysilmeesi mukaiset ja helppokäyttöiset kotisivut.

Tuotamme, teemme ja päivitämme sivuillesi sisältöä.

Anna meidän huolehtia sivusi kuntoon ja keskity oleelliseen.

%

WordPress:n osuus kaikista webbisivuista

miljoonaa sivustoa rakentuu WordPress:lle

postausta sekunnissa maailmanlaajuisesti

miljoonaa kommenttia kuukaudessa

Optimoiduilla kotisivuilla palvelet paremmin

Verkkoselailua tehdään eniten älypuhelimilla ja tableteilla.
Tietoa etsitään silloin kun siihen on aikaa, harvemmin enää pöytäkoneen ääressä.
Hanki nyt mobiiliystävälliset sivut ja optimoitu sisältö.