Kotisivut yrityksille

 

Optimoi hyöty kotisivuistasi, me autamme!
Mobiiliystävällisten kotisivujen toteutus ja ylläpito.
Hakukoneoptimointi – Sisällön tuottaminen

 

Kotisivut yritykselle

Toteutamme kotisivut yritykselle alusta loppuun, huolehtien myös ylläpidosta. Sivuja on helppo laajentaa ja uudistaa. Saat kaiken avun ja kotisivuillesi tarvitsemasi palvelut  yhdestä paikasta.

Valokuvaus kotisivulle

Esittele yritystäsi, sen ihmisiä, palveluita ja tuotteita kuvin. Saat kotisivuistasi houkuttelevammat ja helpommin lähestyttävät valokuvilla. Ideoimme ja toteutamme tarvittavat kuvaukset kanssasi.

Sisällön tuottaminen kotisivulle

Verkkosivuille toivotaan informatiivista, kiinnostavaa ja uudistuvaa sisältöä. Osaamme sisällöntuotannon ja saat meiltä tarvitsemasi materiaalin kotisivullesi tai sosiaalisen mediaan: artikkelit, uutiskirjeet, kuvat, videot.

Graafinen suunnittelu kotisivulle

Hyvännäköiset yrityksen kotisivut erottuvat muista. Graafikon toteuttama ulkoasu tuo uskottavuutta yrityksellesi.

Kuvitus kotisivulle

Kuvat kiinnostavat ja kuvien avulla kerrot enemmän. Autamme kotisivujesi elävöittämisessä ja selkeyttämisessä.

Hakukoneoptimointi yritykselle

Helposti löydettävät kotisivut yritykselle? Se onnistuu, kun valitaan oikeat hakusanat ja muokataan sisällön sekä sivuston rakennetta. Hakukoneoptimointi ei tee taikatemppuja, mutta pitkäjänteisyyden ja suunnitelmallisuuden avulla saat sivusi tekemään aktiivista myyntityötä.

Kotisivut yritykselle: lisäpalvelut

Lisäpalveluna kotisivuille voit tilata hakukoneoptimoinnin, graafista suunnittelua tai sisällöntuottamista. Hakukoneoptimoinnilla parannat yrityksesi kotisivujen näkyvyyttä ja sijoitusta hakukoneiden hakutuloksissa. Valokuvilla ja kuvituksella lisäät kotisivujen houkuttelevuutta. Hyvällä artikkelilla kerrot miten yrityksenne pystyy auttamaan asiakkaitanne. Kun sisältö on jäsenneltyä, informatiivista ja helposti ymmärrettävää, se houkuttelee asiakkaita jäämään tai käymään uudelleen kotisivuillasi.

Sisällön päivittäminen ja kävijäseuranta

Toteutamme käytännölliset kotisivut yritykselle. Sivuston päivittämiseen on olemassa visuaalinen työkalu, jonka ansiosta voit halutessasi tehdä kuvien ja tekstien päivittämisen myös itse, eikä sisällön muutoksiin tarvita koodaustaitoja. Saat meiltä opastuksen ja ohjeet sisällön päivittämiseen. Asennamme sivuille myös Google Analytics -työkalun, jolla voit seurata kotisivujesi kävijöitä ja heidän käyttäytymistään. Myös tähän saat meiltä opastuksen ja ohjeet.

Uutiskirjeet ja automaatiot

Oletko miettinyt uutiskirjeen toteuttamista. Autamme sinua uutiskirjeiden suunnittelussa ja lähettämisessä. Neuvomme miten voit hyödyntää ilmaisia uutiskirjepalveluita, kuten mailChimp ja MailerLite. Voimme toteuttaa kotisivuille myös automatisoituja toimintoja, kuten uutiskirjeen tilauksen ja asiakkaan osoitteen päivityksen asiakasrekisteriin, erilliseen myyntiohjelmaan tai tallennuspalveluihin (Google Drive, One Drive jne).  Myös oman uutiskirjeen tai blogin julkaisu onnistuu automaattisesti eri sivustoille.

Verkkokaupat

Harkitsetko verkkokauppaa. Tutkitaan mitä vaatimuksia tuotteesi kaupalle asettavat ja suunnitellaan verkkokaupan toteutus sen mukaisesti. Katsotaan mikä verkkokauppa-alusta soveltuu sinulle parhaiten. WooCommerce ja Magento ovat maailmanlaajuiseti  käytetyimpiä verkkokauppa-alustoja, meiltä saat kumpaankin yksilöllisen toteutuksen.

Kotisivuja on helppo jatkokehittää

Kotisivujen suunnittelussa lähtökohtana ovat yrityksen liiketoiminta ja asiakkaat sekä yrityksen visuaalinen ilme ja sivuston helppokäyttöisyys. Kotisivuja on helppo jatkokehittää lisäpalveluilla yrityksen liiketoiminnan laajentuessa. Kotisivuille voidaan lisätä uusia toiminnallisuuksia ja palveluita (esimerkiksi verkkokauppa) ilman muun sivuston uudistamista.

WordPress kotisivujen kehitysalustana

Käytämme kotisivujen toteutuksessa WorPressiä. WordPressin rakenne on yksinkertainen ja joustava. Uusia toiminnallisuuksia on helppo lisätä, ja kotisivun ulkoa-asun voi räätälöidä yrityksen visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi. WordPressillä voidaan toteuttaa yritykselle nykypäivän vaatimukset täyttävät ja hakukoneystävälliset kotisivut.

Hanki lisää myyntiä yritykselle ajanmukaisilla kotisivuilla

Kotisivuja on helppo kehittää liiketoiminnan muuttuessa

Tilaa palvelut meiltä

  • Verkkosivut palveluna – Graafinen suunnittelu
  • Hakukoneoptimointi – Sisällön tuottaminen
  • Valokuvaus – Kuvitus